Virtual X-mas har fått en arvtagare i form av electricXmas

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Karin Bolin)

Synthfestivalen Virtual X-Mas som gick hädan för ett par år sedan har nu fått en arvtagare i form av electricXmas. Det är mannen bakom Nangijala Records, Steve Nilsson, som i samarbete med klubbarna Vogon Variety och Neostalgia står bakom arrangemanget. electricXmas kommer att husera på Mejeriet i Lund, precis som Virtual X-Mas en gång gjorde. Datum för festivalen är lördagen den 21 december.

Inga bandnamn är ännu släppta då alla bokningar ej är klara och arrangören inte vill släppa några namn innan alla band är färdigbokade. Dock avslöjar arrangören att banden som kommer att spela är ett stort internationellt band, ett band ur svenska skivbolaget Memento Materias stall, ett från Nangijala Records samt ytterligare två till tre band.

Om Webbmaster

Kolla även

Ny singel från Indochine – “Le chant des cygnes”

Senast vi hörde ifrån Frankrikes storheter, Indochine, var häromåret när de släppte sina båda samlingsskivor …