Radiohead spelar in nytt album

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Jon Josefsson)

Radiohead befinner sig i Los Angeles för att spela in sitt sjätte album, uppföljaren till Amnesiac. De valde Los Angeles för att pröva på att spela in i ett varmare klimat, sist var de nämligen i norra Europa. Liksom på Kid A och Amnesiac går de även

När det gäller soundet för den nya skivan delar bandmedlemmarna med sig av sina åsikter på gruppens hemsida (ateaseweb.com). Ingen av dem kan ge ett klart svar på hur det exakt kommer att låta. Ed O’brien säger att det är likadant inför varje album, det s

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Ella Guru - No Strings Attached

Ella Guru – No Strings Attached

Ep:n No Strings Attached innehåller fyra spår, varav titelspåret finns i två versioner. Bakom namnet …