Wednesday , November 30 2022

Informatik – Nymphomatik

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Gästskribent)

[album, Metropolis, betyg: -]

“Varför inte göra en bodyskiva? Bra producerad och sprängfylld med potentiella hits samt säkerligen bättre än en hel del annat i genren. Nyskapande? Nej, varför det, då kommer ju inte kidsen att digga det. EBM och Futurepop föffan!

Enkla melodier och beprövade knep, behövs något annat? Texterna? Ah, några låtar om kärlek och några om hårdporrig futuristisk sex – vi lägger in lite porrfilmssamplingar så fattar alla. Vi har ett ballt namn och har varit med i några år, plus att vi ligger på ett välkänt bolag. Detta kommer att bli en jättehit. Vad recensenterna tycker? Äh, skit i dem, bara det säljer.”

Just det.

Om Webbmaster

Kolla även

Rupert Falsch – “Neue Wärme”

Nu tittar vi lite närmare Rupert Falsch från Berlin, som kallar sig själv “sovrumsproducent” och …