Wednesday , February 21 2024

Jay-Jay Johanson – On The Radio

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Jon Josefsson)

[album, BMG, betyg: -]

Jay-Jay gör som Stakka Bo, goes Electric. Borta är det subtila och försiktiga, istället har J-J J landat i Electroland. Det gör också sitt till att Martin Landqvist aka Nåid har producerat. När Martin Landqvist är inblandad i studion brukar det bli bra och han går inte vilse i Electroland i första taget.

På “On The Radio” har han fungerat som vägvisare. En vägvisare som lyfter J-J J ordentligt från tidigare alster. Även om det i vissa stycken kan bli för mycket yta är det en enkel och slagkraftig singel. Fortfarande avskalat men mer tempo och mer känsla än 2000 års album “Poison”

Om Webbmaster

Kolla även

En man spelar på en gitarr

Bästa Ballader Genom Tiderna

Vi har alla haft de där ögonblicken –  helt förlorade i en ballad som strömmar …