Saturday , January 28 2023

Jay-Jay Johanson – On The Radio

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Jon Josefsson)

[album, BMG, betyg: -]

Jay-Jay gör som Stakka Bo, goes Electric. Borta är det subtila och försiktiga, istället har J-J J landat i Electroland. Det gör också sitt till att Martin Landqvist aka Nåid har producerat. När Martin Landqvist är inblandad i studion brukar det bli bra och han går inte vilse i Electroland i första taget.

På “On The Radio” har han fungerat som vägvisare. En vägvisare som lyfter J-J J ordentligt från tidigare alster. Även om det i vissa stycken kan bli för mycket yta är det en enkel och slagkraftig singel. Fortfarande avskalat men mer tempo och mer känsla än 2000 års album “Poison”

Om Webbmaster

Kolla även

Dave Gahan och Kurt Uenala – deltar på en hyllningsskiva till The Raveonettes

För tjugo år sedan gav Köpenhamnsbandet The Raveonettes, bestående av Sune Rose Wagner och Sharin …