Wednesday , October 4 2023

The Lungz – Från södern till Stockholm

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Jon Josefsson)

The Lungz är Skånetrion som brutit upp och flyttat till Stockholm. Enligt bandets medlemmar har de också brutit upp från gamla invanda spår och tagit steget mot ett liv med musiken. “Fanatic” är första singeln från det självbetitlade albumet som släpps öv

Genom omvägar stötte bandets gitarrist ihop med det kaliforniska skivbolaget Zip Recordss svenske representant och intresse uppstod. Samarbetet resulterade i singeln “Fanatic” och det kommande debutalbumet. Inspiration hittar trion ibland annat i Led Zepp

Om Webbmaster

Kolla även

ATER KOMA – nygammalt material från den svenska nittiotalsduon

De av er som lyssnade på den svenska Depeche Mode-hyllningsskivan I Sometimes Wish I Was …