Thursday , July 18 2024

Alec Empire – Addicted to you

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Petter Duvander)

[singel, DHR / MNW, betyg: -]

Alec Empire höjs ofta till skyarna för sina tidiga insatser inom elektronisk dansmusik och ledarrollen i Atari Teenage Riot. Det må så vara, men på den här singeln känns inte mycket av progressivitet och nytänkande. Det är inte alls dåligt, bara lite tråkigt.

Som en skränig kombination av fem år gamla Prodigy och dito Nine Inch Nails. Bonusspåret “Killing machine” är visserligen mer eller mindre en ren punklåt, men det har tyvärr också gjorts förut och ger inte mig några större njutningsupplevelser.

Största behållningen med denna CD kommer istället när man stoppar den i sin dator och spelar den medföljande videon, som är en mycket tjusig sak i hög kvalitet (sen kan man säga vad man vill om det är humor eller ej att mannen verkar ha jordens största Trent Reznor-komplex).

Om Webbmaster

Kolla även

Den där killen – “Helgmusik”

Helgen är på intågande, sommaren har precis startat, solen skiner och alla är glada. Vad kan …