Friday , February 3 2023

Sound Of Habib – Arvikaaktuell framgångsmaskin på högvarv

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Jonaz Björk)

När det gäller svensk musik brukar blickarna riktas mot Stockholm. I synnerhet om det handlar om musik för export. Undantag finns, men när det gäller klubbmusiken är Stockholms dominans total. Eller…?

I centrala Göteborg, inrymt i en liten före detta vaktmästarbostad, ligger Sound Of Habib Recordings. Från utsidan är lokalen helt anonym, på insidan ligger skivorna i drivor uppblandade med tidningar och posters. På insidan hittar jag fyra killar som sit

Om Webbmaster

Kolla även

Yves Tumor, 2023

Yves Tumor släpper nytt album och kommer till Sverige i höst!

Amerikanska Yves Tumor skiftar, ändrar och leker med gränserna som samtidens konst och kultur ryms …