Saturday , April 20 2024

Incka – 14 igen

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Frans Jahnstedt)

[singel, Bolero/Universal, betyg: -]

Vet inte om det är våren eller en genomgången 30-årskris som fått Incka till slutsatsen att det är roligare att vara 35 än 14. Det spelar liksom ingen roll, det viktigaste är att jag äntligen, efter nästan två års väntan, får tala om vilken underbart genial Poplåt “14 igen” är.

Incka är en av de få artister som kan säga så mycket, så enkelt och så vardagligt. I version dag höjer sig extraspåret “Vintergäster” ytterligare från version natt från förra singeln “flygplan” och denna andra singel från nya albumet Mat, luft och kärlek, landar på topp.

Om Webbmaster

Kolla även

Grillar kött

Köttet som svenskar äter mest

Sverige är ett relativt rikt land på kött av olika slag – ko, gris, kyckling, …