Sunday , October 1 2023

Hardcore Superstar – – Tatuerade rockstjärnor gråter också

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Gästskribent)

“Berätta om er nya skiva”, “När ska ni ut på turné?” eller “Varför valde ni den producenten?” är frågor musikjournalister ofta ställer till band och artister. Men nog har man nån gång undrat över de där knäppa, udda, ja, mer “djupa” sakerna om personerna

Vi slår oss ner i logen på KB i Malmö där vi finner någorlunda ro från soundchecken som pågår på våningen nedanför. Lampan har gått sönder i rummet så det dunkla ljuset kommer som på beställning för denna Freud-intervju Silver strax ska genomgå. Han sätte

Om Webbmaster

Kolla även

Cold Connection – tolkar Pages “Aska” och bjuder på snygg musikvideo

Häromåret släppte Page låten ”Aska” på en uppskattad EP med samma namn. Nu har Cold …