Friday , December 8 2023

various – Goa part of the universe Episode I

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Jon Josefsson)

[samling, Tsunami/HOK, betyg: -]

Omslaget flörtar med Star Wars och samlingens namn bär även det spår av de mer än välkända rymdäventyren. Episode I är på inget sätt nyskapande. Visst finns det med en handfull relativt nya artister som Tripticon och OXL men överraskningarna finns inte riktigt där.

Men i och med att ambitionen varit att sätta ihop en samling med dels etablerade och dels några nya acts har man dock lyckats. Och som Goatrance samling är den väl avvägd. Både R n´ J Fantasy och Mickey Finn borgar för aggressivt pulserande Acidtrance. Speciellt Mickey Finns “Kazzazza” är svår att vara utan på dansgolvet.

Om Webbmaster

Kolla även

Marry Cherry – Knockout

Gillar du The Jesus and Mary Chain, Raveonettes och Spaceman 3?   Kolla då upp …