Friday , February 3 2023

Silverstream – Universal communicator

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Petter Duvander)

[album, Tsunami, betyg: -]

Ja, så fick jag äntligen chansen att testköra mina nya högtalare på lite rejäl, stampande goa/trance. Med ett snitt på knappt 143 BPM, och aldrig underskridande 140, så förstår ni kanske vad jag menar. I en rejält Matrix-doftande digipak döljer sig ett kompetent svenskt debutalbum. Det förnyar inte genren precis, och det kanske saknas en sån där riktig klassiker som man brukar få en eller ett par per album levererad av storheter som Juno Reactor eller Astral Projection men låt inte det avskräcka er, trance kräver per definition mångfald och Silverstream smälter in på ett fullt godkänt sätt. Välkommen, vi lär ses igen!

Om Webbmaster

Kolla även

Yves Tumor, 2023

Yves Tumor släpper nytt album och kommer till Sverige i höst!

Amerikanska Yves Tumor skiftar, ändrar och leker med gränserna som samtidens konst och kultur ryms …