Wednesday , April 17 2024

Secret Service – Top Secret

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Petter Duvander)

[album, Stockholm records, betyg: -]

Ja snälla nån… Jag tror sällan jag fått tillfälle att lyssna på en skiva som väcker fler minnen. Redan i inledande “Oh Susie” sprids ett stort glatt igenkännande leende i hela kroppen och när man plöjt väg till femte spåret “Flash in the night” är jag fullkomligt övertygad om att jag återigen befinner mig på den där klassfesten när 4:e klass i Långasjö åkte in till kompisklassen i Vissefjärda och hade party. Albumet innehåller ett antal helt nyproducerade låtar, ett faktum man märker först vid en titt i skivans booklet för “nyskapande” är ju inte direkt det första ord man kommer att tänka på. Det låter precis likadant som det gjort nu i över tjugo år och ska jag vara helt ärlig så är detta en skiva man inte vill sätta ett sifferbetyg på, för om du bara ska köpa en skiva i år och vill upptäcka nåt nytt, så är detta en solklar etta, men om nostalgitarmen suger bara en aning så är detta ett närmast givet köp.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Colin And The Clouds - Golden Age Of Confusion

Colin And The Clouds –  Golden Age Of Confusion

Ingen heter Colin i Colin And The Clouds, men det är ett bra och väldigt …