Tuesday , August 16 2022

Secret Service – Top Secret

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Petter Duvander)

[album, Stockholm records, betyg: -]

Ja snälla nån… Jag tror sällan jag fått tillfälle att lyssna på en skiva som väcker fler minnen. Redan i inledande “Oh Susie” sprids ett stort glatt igenkännande leende i hela kroppen och när man plöjt väg till femte spåret “Flash in the night” är jag fullkomligt övertygad om att jag återigen befinner mig på den där klassfesten när 4:e klass i Långasjö åkte in till kompisklassen i Vissefjärda och hade party. Albumet innehåller ett antal helt nyproducerade låtar, ett faktum man märker först vid en titt i skivans booklet för “nyskapande” är ju inte direkt det första ord man kommer att tänka på. Det låter precis likadant som det gjort nu i över tjugo år och ska jag vara helt ärlig så är detta en skiva man inte vill sätta ett sifferbetyg på, för om du bara ska köpa en skiva i år och vill upptäcka nåt nytt, så är detta en solklar etta, men om nostalgitarmen suger bara en aning så är detta ett närmast givet köp.

Om Webbmaster

Kolla även

Jan Olsen - Spirit Chant

Jan Olsen – Spirit Chant

Danske singersongwritern Jan Olsen inleder Spirit Chant med själva titelspåret och det är den låt …