Wednesday , December 7 2022

Sadovaja – – Karismatisk elektronisk pop

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Jon Josefsson)

Med sin blandning av brittisk electronica och amerikansk indiepop visar Sadovaja upp sig. Duon släppte i april sitt debutalbum “Kill Your Darlings”. Gruppen har aldrig talat tyst om att de vill bli riktigt stora och slå igenom. Zero magazines Jon Josefsso

Sadovaja har medvetet låtit Sarah stå som frontfigur för bandet. – Jag frontar bandet det blir liksom bäst så. Vi bestämde på ett tidigt stadie att jag skulle synas i media och på foton. Vi ville också förhindra att folk direkt placerade oss i ett trist t

Om Webbmaster

Kolla även

Flea Market

5 bästa musikspellistorna för gaming

Att lyssna på musik upptar en stor del av människors liv. Det kvittar om folk …