Hem / Artiklar / Sadovaja – – Karismatisk elektronisk pop

Sadovaja – – Karismatisk elektronisk pop

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Jon Josefsson)

Med sin blandning av brittisk electronica och amerikansk indiepop visar Sadovaja upp sig. Duon släppte i april sitt debutalbum “Kill Your Darlings”. Gruppen har aldrig talat tyst om att de vill bli riktigt stora och slå igenom. Zero magazines Jon Josefsso

Sadovaja har medvetet låtit Sarah stå som frontfigur för bandet. – Jag frontar bandet det blir liksom bäst så. Vi bestämde på ett tidigt stadie att jag skulle synas i media och på foton. Vi ville också förhindra att folk direkt placerade oss i ett trist t

Kommentarer

Kommentarer

Om Webbmaster

Kolla även

S.P.O.C.K Foto: Allan Bank

Intergalaktiskt gästspel i Helsingborg på fredag!

Zero-redaktionens Sub-Etha Sens-O-Matic har under en tid gett kraftiga utslag i riktning 4 grader kuling …