Wednesday , July 17 2024

Rockparty i Hultsfred – Betraktelser från Hultsfredsfestivalen 2001

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Jon Josefsson)

Årets Hultsfredsfestival hade säkerheten i fokus. På det planet lyckades festivalen också storstilat. Likaså genreindelningen på de sju olika scenerna var positiv. Något som gick sämre var bandbokningen och säkerheten på campingen. ZEROs festivalreportrar

Närmare 29 000 festivalbesökare och 145 artister festade i slutet av juni på Sveriges största festival. De senaste åren har det gått utför för Hultsfredsfestivalens bandbokning. Antalet intressanta band på spellistan var förvånansvärt litet, men trots den

Om Webbmaster

Kolla även

Den där killen – “Helgmusik”

Helgen är på intågande, sommaren har precis startat, solen skiner och alla är glada. Vad kan …