Raro – Terminal Café

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Petter Duvander)

[album, Slask Independent Media, betyg: -]

Skivbolaget Slask visar sig vara en fräsch bekantskap, först med Lloyd Parker (se recension) och här med Raro. De två banden bär förstås också klara likheter, även här rör det sig om ambient pop fast med en betydligt distinktare ljudbild, mer spännande rytmer och en mer högtravande vokal insats är det som särskiljer Raro från sina bolagskollegor. Personligen finner jag inte det lika spännande, därav det lägre betyget, men det är tveklöst mycket kompetent framfört och med lite tur och fortsatt hårt arbete kommer detta definitivt att hitta sin publik.

Om Webbmaster

Kolla även

Lucifer’s Aid omtolkar tre låtar från Springsteens “Nebraska”

1982 släppte Bruce Springsteen det tidlösa albumet Nebraska.  Mellan den överdådiga The River-dubbeln och den …