Tuesday , April 16 2024

Moby – Porcelain

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Petter Duvander)

[singel, Mute / Playground, betyg: -]

“Porcelain” är ett av de vackraste styckena på Mobys senaste skiva “Play”. Albumet är ett fantastiskt verk och äger ni inte det ska ni köpa det omedelbart. Så varför i hela världen får denna singel ett så lågt betyg undrar ni? Helt enkelt för att promotionexemplaret i min hand innehåller en enda låt och det är en kortad version av albumspåret, totalt meningslöst alltså. Går ni till affären och finner “Porcelain” med lite mer material tycker jag ni ska handla utan tveka, annars, som sagt, spara ihop lite mer pengar och införskaffa “Play”.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Colin And The Clouds - Golden Age Of Confusion

Colin And The Clouds –  Golden Age Of Confusion

Ingen heter Colin i Colin And The Clouds, men det är ett bra och väldigt …