Tuesday , April 23 2024

Lorelei de Lux – Blick

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Petter Duvander)

[singel, Nangijala, betyg: -]

Att denna nya singel med ett av Sveriges absolut skönaste band inleds med albumversionen av Blick känns kanske lite tråkigt, men när man raskt därpå kastas in i en rasande poppig och härlig version av min personliga favorit Safari pekar humörpilen genast uppåt igen. Tidigare outgivna Vinternatt är en lugn men pampig historia som inte gör någon besviken. Avslutar skapelsen gör Blick (varm version), med lite försiktiga små extraljud och skojigheter. Ytterligare en lite mer vågad mix och detta hade varit en fullpoängare men gillar du Lorelei de Lux är det här något du måste köpa och sätta i samlingen.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Skraeckoedlan - The Vermillion Sky

Skraeckoedlan – The Vermillion Sky

Skraeckoedlan bildades 2009 i Norrköping och har sedan dess gett ut en liveplatta, fyra studioalbum …