Thursday , July 18 2024

Lode – Just another day

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Petter Duvander)

[album, Flaming Fish / Energy Rekords, betyg: -]

Tio sekunder är jag lurad. Jag tror att detta rör sig om nån juste, nyproducerad high energy, funkig disco, sedan börjar de tröttsamma syntpopslingorna mala och man inser att det inte är Gloria Gaynor utan Andy Bell som är den primära vokala förebilden. Soundet utvecklar sig över plattan som ett ganska typiskt amerikanskt syntpop-dito med lite inklistrade Erasure-plankningar, det finns inga solklara hits men det mesta håller en hyfsat lyssningsbar klass. Inget att bryta benen av sig för, men om man älskar genren så kan detta säkert vara en trygg investering.

Om Webbmaster

Kolla även

Den där killen – “Helgmusik”

Helgen är på intågande, sommaren har precis startat, solen skiner och alla är glada. Vad kan …