Kraftwerk – Expo remix

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Petter Duvander)

[album, EMI, betyg: -]

Så exalterad jag nu än var när Expo2000 släpptes så måste jag erkänna att den kanske inte riktigt levde upp till mina förväntningar. Ljuden och produktionen var i yttersta världsklass och låtmaterialet nästan detsamma. När så Kraftwerk nu släppte iväg sitt alster till kungar som bröderna Hartnoll i Orbital höjs min entusiasm dock ännu en smula. Efter en dryg timme på “repeat” tröttnade jag dock och lyssnade även på resten av mixarna. Kraftwerk-veteranen Francois Kevorkian tar denna gång hjälp av Rob Rives och levererar en mycket skön version, DJ Rolando och Underground Resistance kan kanske höja ett tveksamhetens ögonbryn med sina mixar, men de fungerar absolut. Den här singeln lär ni inte kunna undvika att få dansa till på vårens syntevenemang.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Ella Guru - No Strings Attached

Ella Guru – No Strings Attached

Ep:n No Strings Attached innehåller fyra spår, varav titelspåret finns i två versioner. Bakom namnet …