Thursday , April 18 2024

Blank&Jones – Nightclubbing

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Jon Josefsson)

[album, Edel, betyg: -]

Föga imponerande men klockren på kommersiell energiradio. Denna tyska duo har gjort sig ett namn genom spelningar på Berlin Love Parade, Mayday och andra stora tysk-techno-tillställningar. Det är extremt lättlyssnat och 100 procent avsett för dansgolvet på ravehaket i Hamburg eller i Köln. Just där tävlar Blank&Jones med storheter i branschen som Marusha och Westbam. Men utanför de där haken blir det inget mer än ointressant massproducerad clubmusik som dör när dörrarna låses framåt morgonen

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Colin And The Clouds - Golden Age Of Confusion

Colin And The Clouds –  Golden Age Of Confusion

Ingen heter Colin i Colin And The Clouds, men det är ett bra och väldigt …