Tuesday , August 16 2022

Blank&Jones – Nightclubbing

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Jon Josefsson)

[album, Edel, betyg: -]

Föga imponerande men klockren på kommersiell energiradio. Denna tyska duo har gjort sig ett namn genom spelningar på Berlin Love Parade, Mayday och andra stora tysk-techno-tillställningar. Det är extremt lättlyssnat och 100 procent avsett för dansgolvet på ravehaket i Hamburg eller i Köln. Just där tävlar Blank&Jones med storheter i branschen som Marusha och Westbam. Men utanför de där haken blir det inget mer än ointressant massproducerad clubmusik som dör när dörrarna låses framåt morgonen

Om Webbmaster

Kolla även

Jan Olsen - Spirit Chant

Jan Olsen – Spirit Chant

Danske singersongwritern Jan Olsen inleder Spirit Chant med själva titelspåret och det är den låt …