Saturday , November 26 2022

Bardo pond – Dilate

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Petter Duvander)

[album, Matador, betyg: -]

Skivbolaget anser att Dilate gör Bardo pond till ett av planetens viktigaste rockband. Det finns det säkert de som tycker. Jag hade kunnat tycka det om jag hade den minsta koll på vad som krävs för ett dylikt epitet. Jag tycker ju mest det låter som smått experimentell indie-rock, juste tillbakalutat för det mesta men aggressivt framåtböjt över gitarrfilandet ibland för att bryta av. Det sistnämnda faller inte mig riktigt i smaken, men de softare avsnitten som “Inside” är helt okej. Jag är inte riktigt rätt man för det här, men det kanske du är?

Om Webbmaster

Kolla även

Krake – “Smuts”

Krake från Luleå – som består av Fredrik Sjögren (gitarr och sång), Fred Sundström Kanon …