Friday , October 18 2024

Lustans Lakejer spelar live när Zero Music Magazine fyller 30 år

Lustans Lakejer, Zero Music Magazine, Skara
Det är dags för oss på Zero Music Magazine att fira vår 30-årsdag, och precis som vid tidigare jämna födelsedagar tänker vi göra det med stil. Denna gång återvänder vi till där allt började – Skara – för en kväll präglad av 80-talets magi.

Zero Music Magazine grundades av Petter Jahnstedt och Jon Josefsson i Skara, drivna av en passion för musik, särskilt 80-talsmusik. Nu, tre decennier senare, är vi glada att återvända till våra rötter för att avsluta Skaras kulturvecka med en fest utöver det vanliga.

Vi har bjudit in ett av 80-talets mest ikoniska band, Lustans Lakejer, för att fira med oss. Bandet kommer denna kväll att bjuda på en speciell konsert med sina största hits, som “Diamanter”, “En främlings ögon” och “Rendez-vous i Rio”.

Efter konserten förvandlas lokalen till en 80-talsbonanza, där vi dansar natten lång till det glittrande årtiondets största hits.

Följ med oss tillbaka till ”schlätta” och upplev en minnesvärd kväll med musik och dans i 80-talsanda. Vi ser fram emot att fira denna speciella kväll med er!

Biljetter finns att köpa på Tickster.se

Info om konserten

  • Spellängd: Cirka 60 minuter
  • Insläpp & baren öppnar: 21:00
  • Lustans Lakejer på scen: Ca 21:30
  • Efter konsert:  80s DJ (TBA) från ca 22:30 till 02:00
  • DJ: Meddelas senare

För er som reser till Skara rekommenderar vi att boka rum på Skara Stadshotell. Kontakta dem via e-mail: info.skarastadt@julahotell.se eller telefon: 0511-240 50.

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Julian Brandt – samarbetar med starka gästsångare på albumet “Into the Dark Night”

Julian Brandt är bekant från fina band som Lustans Lakejer och Bobby. Under årens lopp …