Wednesday , May 22 2024

KÅRP – “Greasy Makeup”

Det Göteborgsbaserade musikkollektivet KÅRP, som beskriver sin musik som “dödsdisco”, är tillbaka med en ny singel. 

Denna heter “Greasy Makeup” och kombinerar moderna beats med åttiotalistiska syntljud och drömsk sång. 
– Detta är början på slutet av början! Vi lever i en tid där det känns som att världen övergivit oss människor. Alla reagerar olika på att bli övergivna. Vissa beväpnar sig för strid medan andra går ut i regnet och låter tårarna rinna ner för sina kinder. Oavsett hur du reagerar, rekommenderar vi att du gör det till tonerna av “Greasy Makeup”, berättar KÅRP. 

Lyssna här: 

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

In Atlas – Where the Wildflowers Grow

Vad sägs om smart och modern elektronisk pop med vissa influenser från Dubstar och Zola …