Fotboll på stadion

Lär dig betta på fotboll

Fotboll är en av de mest populära sporterna att titta på så väl som att betta på. Om du är helt ny på detta med betting, så kan det vara bra att ta del av speltips via till exempel Unknown Betting samt läsa vår text, som ger dig en bra introduktion.

Oddsen sätts av en bookmaker eller bettingsajt och representerar förhållandet mellan insatsen och vinsten på ett givet resultat, om du skulle vilja satsa på det. De visas vanligtvis som bråk (till exempel 2/1), men kan ibland visas som decimaler (2,00) och du kan bestämma vilken du föredrar att använda. Till exempel, om resultatet av en händelse har odds på 2/1 (eller 2,00), betyder det att du vinner 20 kr för varje 10 kr du satsar. Tänk bara att inte satsa för mer pengar än du har råd att förlora!

Hur fotbolls betting fungerar

Det finns tusentals fotbollsmatcher som äger rum varje vecka, med ännu fler marknader tillgängliga att satsa på genom bookmakers och spelsajter som erbjuder ett stort utbud av olika odds på varje liten detalj i matcherna. De kommer att ge sina priser på resultatet av matcher och händelser inom matchen, såsom antalet gjorda mål, vunna hörnor, visade röda och gula kort och individuella målskyttar.

Det finns ett stort utbud av bettingsajter som alltid har specialerbjudanden och riktigt konkurrenskraftiga odds för att försöka se till att du regelbundet har den mest prisvärda insatsen. När resultatet av evenemanget är bekräftat och din insats är en vinnare, kommer du att få utbetalning av din ursprungliga insats plus vinsterna från oddsen.

Genomgående finns det ett antal typer av spel, inklusive ackumulatorer där du kan kombinera olika val för att göra ett stort oddspris för att placera ditt spel. Detta är tillgängligt på de flesta fotbollsmarknader.

Vanliga spel att betta på

Det finns ett gäng vanliga bettingtyper att göra när det gäller fotboll. Det kan vara bra att läsa på om dessa innan du lägger din insats.

Annonsering | Min 18 – Spela ansvarsfullt | https://www.spelpaus.se/ | https://stodlinjen.se/

Denna artikel är skriven i samarbete med partner

Om Jon Josefsson

Chefredaktör 1994 startade han tillsammans med kollegan Petter Jahnstedt musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Loreen

De bästa låtarna i Melodifestivalen genom tiderna

Den svenska musiktävlingen Melodifestivalen är årets höjdpunkt för många svenskar. Ett bidrag ska utses för …