Maybeeh & Punsch

Maybeeh & Punsch följer upp debuten

Under pandemiåret har den elektroniska popduon Maybeeh & Punsch varit produktiva och släpper nu uppföljaren Beautiful Between the Scars. Albumet har hela 14 spår och soundet är mer modernt och välproducerat än på debuten We Could Be Music.

Duon består av den något udda kombon Henrik ”Punsch” Johansson från den instrumentala electroduon Gros och solosångerskan Maybeeh med en bakgrund inom gospel och körsång.

Mötet mellan Maybeehs innerliga stämma och Punschs dansanta beats sammanfogas till en kraftfull enhet som för tankarna till allt från Lykke Li och Robyn till Daft Punk och Kite. När texterna som symboliserar kärlek, empati, frihet och hopp adderas skapas något riktigt häftigt.  Ett lysande exempel på detta är den direkta electropopdängan ”Follow” som nu  gör sin tredje vecka på vår Spotify-lista Zero Topp 30. Lyssna här >>

I ett pressmeddelande meddelar gruppen att en turné ligger på ritbordet och fler låtar redan är färdiginspelade.

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Publikhavet under VNV Nations konsert i Göteborg

VNV Nation kommer till Subkultfestivalen i sommar.

VNV Nation kommer till Subkultfestivalen för deras enda konsert i Sverige under 2024. VNV Nation …