Hantlar, billigfitness.se

Hitta rätt hantlar för dig

Funderar du på att köpa hem hantlar så att du kan träna en del hemma? Att träna med hantlar är bra, då du kan träna med dem på flera sätt. Du kan ha dem som en del i ditt hemmagym med andra träningsredskap eller så har du bara hantlar. Oavsett, så kan du på https://billigfitness.se/collections/hantlar hitta en mängd olika varianter att välja mellan. Fundera på om du vill ha fasta hantlar, ställbara hantlar eller sådana som är så att säga byggbara. Det kan vara smart att även satsa på en skivstång eller viktstång och varför inte även en kettlebell?

Vilka hantlar passar dig?
Det finns idag tre varianter av hantlar. Sedan kommer dessa varianter även de med olika variationer. Om du vill bestämma vikter själv, så är det smart att satsa på så kallade byggbara hantlar. De går att plocka isär så de tar inte heller så stor plats hemma. Om du satsar på fasta hantlar så är det handtag och vikt i ett kan man säga. De är i ett enda stycke och är ofta med en gummerad yta. Bra om du har golv som du är rädd om. Sedan finns det ställbara hantlar, som är ett slags mellanting mellan byggbara och fasta hantlar. De går enkelt att ställa in vikten på.

Testa olika hantlar
För att du ska veta vad för hantlar du ska köpa så kan det vara bra att få känna på dem och testa dem. Du kan göra det lättast genom att gå till ditt lokala gym, för de har ofta många olika sorters hantlar att träna med. Sedan kan du så klart även gå till en butik som säljer träningsutrustning och känna och klämma på dem där. Det kan vara bra att veta hur det känns att lyfta dem innan du bestämmer dig för vilka du ska satsa på att köpa.

Om Jon Josefsson

Chefredaktör 1994 startade han tillsammans med kollegan Petter Jahnstedt musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Melotron – Sverigeaktuella tyskar med nytt album på gång

De har en tjugofemårig karriär bakom sig och har nått beundransvärda framgångar med sin melodiösa …