Wednesday , February 28 2024

Ice Bunny släpper en tredje singel

Under 2019 gjorde Ice Bunny sin scendebut. Nu släpper hon singeln “Gums” som är ett samarbete med producenten Dvl.

I gränslandet mellan skräck och dansant pop hittar vi den Stockholmsbaserade artisten Ice Bunny som nu är aktuell med sin tredje singel, “Gums”. Det är ett sound där goth, elektronik och pop får sitt spelutrymme men som i ”Gums” får en ny twist eftersom hon valt att samarbeta med producenten Dvl.

I Gums upprepas det tidigare temat, att spela med kontraster. Nu möter det gulliga det äckliga. Låten är skriven om visdomständer.
– Det stressar mig så mycket just nu, att något nytt håller på att växer ut ur min käke. Jag kände att jag behövde skriva en låt om det bara för att på något sätt få ventilera det…typ göra det värt det, säger Ice Bunny.

Men tillsammans med detta så berättar texten till spåret “Gums” även om temat “förälskelsen”.
-Jag skrev Gums när jag var nyförälskad och jag märkte under låtens utveckling hur detta började speglas i låten mer och mer, berättar artisten vidare.

Låten är således både söt och äcklig i sitt innehåll, helt beroende på hur lyssnaren väljer att tolka alstret. Prova på att fritt tolka du med. Här nedan presenteras “Gums” för dina öron:

Om Thomas LB Johansson

Musik, natur och möten med människor förgyller mitt liv. Jag gillar och respekterar musik när den är som bäst. Hjärta dunkar lite extra mycket för elekronisk musik och noises men det finns så mycket mer inom musiken som ger mig mersmak och väcker min nyfikenhet. Ja, listan över spännande musik i min värld kan göras väldigt lång...

Kolla även

Omslag: The Mobile Homes - Tristesse

The Mobile Homes – Tristesse

The Mobile Homes är en populär synthgrupp och det är lätt att förstå varför. De …