Sunday , October 25 2020

Charles Boyd – Massive Success

Betyg - 1

1

Tradigt gitarrkomp till mestadels pornografiska texter utan humor.

User Rating: Be the first one !
Skivbolag: Charles Boyd

Charles Boyd är tillbaka med ännu en egenproducerad porrplatta som knappast kan roa någon. Den är nämligen inte humoristisk, inte sexig, låter inte bra då sången ligger långt över det tradiga kompet och nej, den lär inte bli någon Massive Success.

På omslaget till Massive Success står det att tre av låtarna ”Contains No Explicit Language”. En av dessa är inledningslåten ”Witness to Schizophrenia”. Direkt därefter kommer ”Hey Dude” och Charles Boyd sätter igång igen med sina ”pattar-fitta-sperma-avsugningar-kuk-arsle-texter”. Det är knappt att en brådmogen tonårsgrabb kan tycka att detta är spännande, kul eller intressant att lyssna till. Möjligtvis genant, för det är vad det är. Värst av allt är den nästan 12 minuter långa, svintradiga ”Loyal Slut” med sin vidriga kvinnosyn. I den låten sjunger Boyd att det bara är att stänga av om man inte gillar låten. Jag önskar jag kunde följa den uppmaningen, men jag har ett jobb att göra… tyvärr, i det här fallet. Så jag står ut med Boyds extremt enformiga gitarrkomp, hans ursäkter till ”gitarrsolon”, hans tröstlösa pratsång och hans mässande om porrbrudar, kvinnor som delas upp i ”bra” och ”dåliga”, horor, slynor och… ja, ni fattar. Efter dessa 12 tröttsamma minuter kommer ”Rain Man”, en av dessa spår som inte handlar om Boyds favoritämne. Senare kommer en 11 minuter lång skitlåt och därefter spår betitlade ”Joey the Cockblocker”, In & Out”, ”Cocksucker” och några låtar utan porrtitlar men vars lyrik ändå uppehåller sig vid samma ämne. Den tredje och sista låten som är porrbefriad heter ”Black Lightning”. Det bästa med Massive Success infaller efter 74 minuter. Då är nämligen plattjäveln slut.

Om Robert Ryttman

En simpel skribent som gillar allt från det enklaste enkla till det svåraste svåra, från det mjukaste mjuka till det hårdaste hårda!

Kolla även

Musik får pokerspelare i rätt stämning

Musik är en av mänsklighetens äldsta form av kultur. Det är också en av den …