The Sweet Kill serverar elektroniskt mörker

The Sweet Kill är en ny bekantskap som för tankarna till IAMX, bakom artistnamnet döljer sig den Los Angeles-baserade musikern Pete Mills. Pete var tidigare medlem i ökända glamrockbandet Flash Bastard men gör i The Sweet Kill mer gothig synthpop . 

Tidigare i år släpptes första singeln “Die In Your Eyes”. Nya singeln “Radioactive” är en suggestiv låt som byggs upp av 808-beats och elektroniskt mörker och placeras denna vecka som nummer ett på Zeros Topp 30 lista på Spotify.  Till låten har det även gjorts en snygg video regisserad av Tamar Levine som du ser här nedan.

https://www.youtube.com/watch?v=fNGOD9mwvYw

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

The Jilted – “Black Swan”

Stockholmsduon The Jilted, alias Linus Giertta och Magnus Haderborg, som tidigare gett oss ett par snygga …