Army of Bones har hitkänsla i sin nya singel

armyofbones

Martin Smith, Jonny Bird, Reuben Harsant och Steve Evans är medlemmarna i det Brightonbaserade popbandet Army of Bones. En genomgående grund i uttrycket för gruppen är att de skriver låtar med temat “hopp med en viss tvekan”. Deras självtitulerade album släpps den 6 mars 2017. Tematanken med albumet är en strävan efter att få saker i livet att gå från mörker till ljus, exempelvis smärtan ur en kämpig relation, känslan av brist på identitet eller desperationen för en stad. Bandets motto är att vi ska stå upp för oss själva och inse hur viktigt vi alla verkligen är. Det här är gentlemän som skapar mer hopp åt folket.

Den nysläppta singeln “End of Time” är här nu. Man kan verkligen känna hur den positiva känslan finns närvarande inom detta alster. I texten finns ett betryggande budskap. Musiken är proffsigt välgjord och sången skänker samvetslen trygghet och tillsammans bildar de en vacker harmoni. Det går inte att motstå att vilja lyssna på detta. Det är balsam för själen.

Här finns deras fina spår för avlyssning:

Om Thomas LB Johansson

Musik, natur och möten med människor förgyller mitt liv. Jag gillar och respekterar musik när den är som bäst. Hjärta dunkar lite extra mycket för elekronisk musik och noises men det finns så mycket mer inom musiken som ger mig mersmak och väcker min nyfikenhet. Ja, listan över spännande musik i min värld kan göras väldigt lång...

Kolla även

The Confusions - Black Silhouettes

The Confusions – Black Silhouettes

The Confusions har åstadkommit popmusik i 30 års tid. Nio album har släppts sedan starten, …