Arrhult - 2016

Arrhult – Ny ung syskonduo

Den unga syskonduon Arrhult från Sundsvall följer upp debutsingeln “Better Than Words” från i våras med nya ”My Man”.

Syskonen Ava och Agnes Arrhult är 18 respektive 15 år gamla och gör något som kan beskrivas som R&B-elektro. En intressant duo inspirerad av 90-tals mode och som arbetar för att sudda ut de normativa könsrollerna i samhället. Håll ett öga på dem och lyssna på nya singeln ”My Man”.

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Red Cell

Red Cell tolkar den svenska popmusikhistorien

I våras släppte Red Cell sitt fjärde självbetitlade album som rönt framgångar inom scenen. Nu …