Wednesday , March 22 2023
Arrhult - 2016

Arrhult – Ny ung syskonduo

Den unga syskonduon Arrhult från Sundsvall följer upp debutsingeln “Better Than Words” från i våras med nya ”My Man”.

Syskonen Ava och Agnes Arrhult är 18 respektive 15 år gamla och gör något som kan beskrivas som R&B-elektro. En intressant duo inspirerad av 90-tals mode och som arbetar för att sudda ut de normativa könsrollerna i samhället. Håll ett öga på dem och lyssna på nya singeln ”My Man”.

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Röyksopp Susanne Sundfør

Årets låtar 2022

Gott nytt år önskar vi er alla och börjar det nya med att summera det …