Flight Night, 2016

Fight Night är en ny spännande duo från Washington

Washington duon Fight Night är tillbaka med sin nya singeln “I Thought You Were My Friend”. En låt som tar vid där debut EPn Underground slutade.

Duons musik kan enklast beskrivas som en blandning av dåtidens punkrock och samtida elektronisk musik. Nya singeln har blivit omskriven och fått gruppen upp på många av världens största musikbloggar. Indie Shuffle beskrev dem som “a brand new beast”.

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Red Cell

Red Cell släpper nya singeln “Only Night”

Den svenska elektroniska duon Red Cell är äntligen tillbaka med ny musik sen deras senaste …