Wednesday , November 29 2023

Jonas Lundqvist – Så e de me de

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Tobias Pettersson)

[album, Moondog / Universal, betyg: 5]

Vi känner honom som medlem i Bad Cash Quartet och som soloartisten Jonas Game som 2007 proklamerade att han har ADHD, åtminstone var det vad han döpte solodebuten till. Numera har han gått tillbaka till dopnamnet Jonas Lundqvist och sjunger på svenska, mestadels om Göteborg (såklart…).

Musiken kan bäst beskrivas som pop, men det finns inslag av något som påminner om både dub och disco. Det svänger, men på ett småputtrande sätt. Och det funkar i några låtar men när man närmar sig spår tio sitter åtminstone jag och hoppas på lite mer attack, driv, variation och vilja.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: The Mobile Homes - Tristesse

The Mobile Homes – Tristesse

The Mobile Homes är en populär synthgrupp och det är lätt att förstå varför. De …