Saturday , January 23 2021

Nattsudd för syntare på lucia

Den kulturkännande Zero-läsare som minns Björn Wallde och Svante Grundberg när de satt i statlig television och konsumerade sprit och jazzvideor med lättklädda kvinnor i rutan, kommer att få starka déja vu-känslor på lördagkvällen. I år finns nämligen möjlighet att fira lussevakan med Malmös stoltheter och tillika främsta klubbfixare Johan Billing och Alexander Hofman!

Dessa två idealister kommer nämligen ikläda sig nattsuddarrollen och framträda på en datorskärm nära dig. Kanalen är www.subspace.se/spacelabtv och festen börjar klockan 20.00. Vi som sett testsändningen kommer säkerligen alla att sitta bänkade med en gin och tonic framför tangentbordet.

Om Petter Duvander

Skribent. Kulturkonsument som bytte Elvis mot Kraftwerk någonstans runt höstterminen 1983. På den vägen är det.

Kolla även

Japan släpper Quiet Life som deluxe-box

Efter de båda postpunkiga och lite kantiga albumen Adolescent Sex och Obscure Alternatives satsade Japan …