Monday , September 26 2022

Project-X ger två exklusiva spelningar.

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Efter nästan två års paus gjorde bandet en kortare hemlig spelning på festivalen Famiellientreffen under Augusti. Nu i Oktober och November kommer de ge officiella konserter som är första gången de kommer ge folk smakprov på det kommande albumet som planeras släppas första halvan 2008. Det är för att testa allt det nya materialet som vi arbetat aktivt med i studion under året säger Torny Gottberg, sångare i Project-X. Den 26 Oktober står de på scen i Göteborg på Storan och 10 November på stora scenen under Oslo Synthfestival på Fabrikken.

Mera information finns på gruppens MySpacesida www.myspace.com/projectxebm

Om Webbmaster

Kolla även

6122 – hyllningsskiva till Andrew Fletcher med många stora namn

Sista veckan i maj nåddes vi av det tråkiga beskedet att en av Depeche Modes …