Wednesday , February 28 2024

Skivbolaget Memento Materia fyller 15 år

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Jönköpingsbaserade skivbolaget Memento Materia fyller femton år och firar med att släppa boxen “Get Electrofied”.

Boxen bjuder på musik från alla de artister som på ett eller annat sätt varit knutna till bolaget plus ett antal band som deltagit på Memento Materias olika samlingar. Klassiska spår från band som Covenant, Mesh, April Tears, Colony 5 och Backlash tillsammans med mer okända spår från band som Poetica Grotesque, Native Cry, Hayce och Iberian Spleen.

Med i boxen finns också en DVD-skiva med musikvideos från band som Covenant, Mesh, Rimheden/Lidbo, Colony 5 och Code 64. Boxen innehåller även en booklet i fyrfärg där du kan läsa om bolagets historia till dags dato med massor av fotografier och information om bolagets 15 första år.

Boxen släpps endast i en begränsad upplaga i slutet av november.

Födelsedagen firas på ett flertal klubbar i Sverige och Norge den närmsta månaden. RomoNight (Göteborg) den 27 oktober, Undercut (Lund) 2 november, Elektrostat (Oslo) och Vogon Variety (Malmö) den 11 november. Samtliga kvällar med band på scen.

Om Webbmaster

Kolla även

Mats Hedberg - Solo Elements

Mats Hedberg – Solo Elements

Ännu ett album med elegant gitarrmusik från EBow-mästaren Mats Hedberg. Som titeln Solo Elements klargör …