Mesh är tillbaks!

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Stefan Albinsson)

Efter lång väntan är nu det Bristol baserade bandet Mesh tillbaks med en ny singel. Det är singeln “Crash” som kommer att släppas den 24 februari. Redan nu finns det en tillgänglig promo utgåva, som är släppt till DJ´s i Tyskland. Denna promo innehåller tre olika mixar av “Crash”.

Crash – Original Version
Crash – Alien Six Kerosene Remix
Crash – Mesh collision Mix

Låten är hämtad från det kommande albumet “We Collied” som har release datumet den 31 mars. Mesh ligger nu på det tyska bolaget Koenigskinder Records. Albumet kommer att innehålla titlar som ‘This is what you Wanted’, “What are you scared of?” “No place like home” ´Room with a view”, “Can you mend hearts” och självklart “Crash”.

“We Collied” är producerat av Gareth Jones som tidigare har producerat bland annat Depeche Mode.

Om Webbmaster

Kolla även

Ny singel från Indochine – “Le chant des cygnes”

Senast vi hörde ifrån Frankrikes storheter, Indochine, var häromåret när de släppte sina båda samlingsskivor …