Wednesday , February 21 2024

Nödbatteri för mobilen

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Jörgen Malmqvist)

Mobiltelefonbatterier tar slut fort när man använder telefonen som t ex mp3-spelare eller kamera. Reload är uppföljaren till SaftTPros nödbatteri Battery First Aid. Utformad som en våtservett med en vikt på 50 gram är den lätt att bära med sig. Förutom att du kan använda din telefon med en gång laddar den även upp mobilens batteri. Reload ger dig minst 60 timmars stand-by tid och passar till mobiltelefoner från Nokia, LG, Samsung, Siemens och Sony Ericsson. Batteriet innehåller inte bly, kvicksilver eller kadmium och har en livslängd på minst 5 år.

Om Webbmaster

Kolla även

Dollar

Kan ett nystartslån vara vägen till en ny musikstudio?

Att starta en musikstudio är en dröm för många producenter och ljudtekniker, men finansieringen kan …