Wednesday , June 12 2024

Synth vs. hårdrock på 80s

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Andreas Wiss)

Nu på lördag, den 13 november, arrangerar 80s under namnet A Tribute To The Beast den officiella releasefesten för den nya Iron Maiden-DVD:n The Early Years Part 1. Det kommer att bjudas på en vild blandning av Synth och hårdrock från det glada 80-talet.

På stora dansgolvet kommer tyngdpunkten att ligga på synth, medan mellangolvet har en Maidenlounge där det bl.a. bjuds på visningar av nya DVD:n. I källaren blir det hårdrock och åter hårdrock. Räkna med att få höra hårdrockshjältar som Mötley Crüe, Maiden, AC/DC, Venom, Mercyful Fate, Black Sabbath m.fl.

Under kvällen kommer Dvd:s, t-shirts och annan merchandise att lottas ut. Dessutom kommer några av de största Iron Maiden-samlarna i Sverige att spela rariteter ur sina samlingar.

Det blir även, i samarbete med förlaget Zoot och Frizzle Records, en utlottning av Maiden-boken Scream For Me Sweden. De som inte har turen att vinna ett ex behöver inte misströsta, Frizzle kommer att finnas på plats och sälja boken till specialpris.

Tiden är 22-03, lokalen Kolingsborg i Stockholm och inträdet 80 riksdaler. Medlemskap i 80s eller Tech Noir krävs, vilket är gratis och kan lösas på klubbens hemsida: www.hairspray.nu.

Om Webbmaster

Kolla även

Whole – “Valson”

Nu över till en intressant duo.  Whole består av Thomas Schernikau från Depeche Mode-hyllningsbandet Forced …