Saturday , April 20 2024

Vinn ett skivkontrakt i demobandstävlingen QFF.

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Nu är det dags för ett nytt Quest For Fame (QFF). QFF är en tävling där svenska synthband (och närbesläktade stilar) gör upp om att få ge ut material på skivbolaget Memento Materia.

Tidigare år arrangerades tävlingen i Linköping, nu planeras det dock deltävlingar runt om i landet. Förrutom Linköping kommer det att arrangeras deltävlingar i Lund, Karlstad och Norrköping. En avslutande final kommer att hållas i maj nästa år.

Målet med tävlingen är, förutom att erbjuda förstklassig underhållning för besökarna, att ge svenska synthdemoband en chans att komma ut och visa upp sig. De band som vill anmäla sig kan göra det på QFFs hemsida. Se länk till höger.

Om Webbmaster

Kolla även

Grillar kött

Köttet som svenskar äter mest

Sverige är ett relativt rikt land på kött av olika slag – ko, gris, kyckling, …