Wednesday , May 22 2024

Client och Andy Fletcher till SAMA 2003!

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

ANDY FLETCHER – DJ PÅ SAMA 2003!
Andy Fletcher från Depeche Mode besöker SAMA den 5 april! Fletcher har startat egna skivbolaget Toast Hawaii och i lanseringen ingår naturligtvis ett besök på Skandinaviens största tillställning för elektronisk musik: SAMA 2003. Fletcher kommer bland annat att dj:a och presentera Toast Hawaiis första band, Client, som härmed ger sin livs första konsert!

CLIENT – VÄRLDSPREMIÄR PÅ SAMA 2003!
Londonduon Client ger sin livs första konsert på SAMA 2003! Client är en ny och spännande elektronisk popgrupp som singeldebuterar med “Price of Love” 24 mars. Medlemmarna Client:A och Client:B rör sig smidigt från Human League-doftande retrosynt och minutiös Kraftwerk-electronica till trendig electroclash à la Miss Kitten & The Hacker. På scen får tjejerna expertishjälp av ingen mindre än Client:F.

Mer info om samtliga artister och dj:s finns under rubriken Line-Up på www.sama.mu

OBS SAMA 2003 är utsålt sedan 15 januari!

Om Webbmaster

Kolla även

In Atlas – Where the Wildflowers Grow

Vad sägs om smart och modern elektronisk pop med vissa influenser från Dubstar och Zola …