Yazoo – Only you

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Petter Duvander)

[singel, Mute / Playground, betyg: -]

Det hade inte undgått mig att Yazoo skulle släppa skivor under 1999 men det var ändå en så stor överraskning när jag såg dem att jag köpte båda versionerna av singeln utan att tänka på att det faktiskt var “Only you”, en av de få låtar med Yazoo som jag egentligen inte stod ut med. På dessa singlar återfinns den tack och lov bara i “1999 mix” respektive “original version” och de resterande låtarna är en originalversion av “Winter Kills”, vilket kanske inte känns så lustigt, och tre hypermoderna mixar av “Don't Go” som verkligen lyfter anrättningen. Två av de senare är mixade av Todd Terry och då förstår ni ju att det svänger något ruskigt men även Digital Blondes instrumentala avslutningsmix hör hemma på ett modernt dansgolv.

Om Webbmaster

Kolla även

Melotron – Sverigeaktuella tyskar med nytt album på gång

De har en tjugofemårig karriär bakom sig och har nått beundransvärda framgångar med sin melodiösa …