Hem / Recensioner / various – Electromagnetic III

various – Electromagnetic III

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Jon Josefsson)

[album, Memento Materia, betyg: -]

Det är lätt att hitta sina favoriter och ångra att man inte satte på just Sadovajas album istället för samlingsplattan. Eller så frågar man sig varför denna samling finns till när man kan lyssna på en hel platta full av techno-ambienta Iberian Spleen-landskap på “Drama´n´ Base”. Från den skivan är Underworldiga “Noise & Liquid Sex” och “The Enimies Kisses” hämtade. Just bidragen från Sadovaja och Iberian Spleen är höjdpunkterna på denna samling.

Det är lätt att hitta sina favoriter. Det är just ett av syftena med en skön samlingsskiva med ett antal välansade grupper. Svenska poplegenderna Nasa bidrar med två låtar där “Back to Square one” slog stort förra året”. Mest välkända för publiken bör dock veteranerna i brittiska Mesh vara. Kul är att Electromagnetic III bjuder på ett livespår från Mesh-turnén, hiten “You didn´t Want Me” finns med i en medryckande liveversion.

Kommentarer

Kommentarer

Om Webbmaster

Kolla även

Way Out West visade sig från sin bästa sida

Väderprognosen visade regn i stort sett hela helgen. The Cure var det stora utropstecknet i …