Diverse artister – Comfort Zone – Compiled living resource | volume 3

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Petter Duvander)

[album, R.02, betyg: -]

I min värld har samlingsskivor ett och annat att bevisa för att motivera sin existens, något som Comfort Zone mer än väl klarar, främst tack vare sin sköna nischning mot soulig och skön house. Här finns favoriter som “Annanas (organic grooves dub)” med Tosca och “Sidewalk vertigo” med FXU. Det hela är härligt anonymt och anspråkslöst. Bjud in dina vänner på en stilla cocktailfest och släng i Comfort Zone i CD-spelaren, det kan bara inte gå fel. Lägg dessutom fram det skönt designade omslaget med tillhörande info-booklet, så har du en färdig installation för kvällen.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Ella Guru - No Strings Attached

Ella Guru – No Strings Attached

Ep:n No Strings Attached innehåller fyra spår, varav titelspåret finns i två versioner. Bakom namnet …