Senaste nytt
Hem / Recensioner / Us, Today – ”Spellcaster (Dr. Spirit)”

Us, Today – ”Spellcaster (Dr. Spirit)”

Us, Today – Spellcaster (Dr. Spirit)

Vad sägs om lite medryckande och avantgardistisk instrumentell rock? Us, Today – en högintressant trio från Cincinnati i Ohio – bjuder på en av vårens coolaste låtar med sin ”Spellcaster (Dr. Spirit)”.

I bandets sättning ingår allt från gamla analoga syntar till vibrafoner. Ett sound som det här hör man inte varje dag. Det här är musik för nyfikna finsmakare!

Kommentarer

Kommentarer

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Jakob Hellman

Jakob Hellman 30-årsjubilerar

Tre konserter med nytt material.