Senaste nytt
Hem / Nyheter / Efter ett långt uppehåll släpper Kalle J nya singeln ”Strand”
Kalle J - 2017

Efter ett långt uppehåll släpper Kalle J nya singeln ”Strand”

Under artistnamnet Kalle J gör Västerås-killen Karl Jönsson popmusik av bästa slag. Det är inte ofta vi får höra nytt från denne mystiske artist men nu har han lämnat avtryck i form av nya singeln “Strand”.

Kalle är ingen duvunge då han även utgör ena halvan av framgångsrika duon KarlX Johan tillsammans med Johan Tuvesson. Låten “Strand” har adderats till Zeros Topp 30 lista denna vecka, följ den här: Zero Topp 30 

 

Kommentarer

Kommentarer

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Pontus Snibb´s Wreck Of Blues – Too Late To Die Young

0 Betyg User Rating: Be the first one ! Pontus Snibb är kanske mest känd …