Senaste nytt
Hem / Nyheter / Lovestarrs – ”London Town”

Lovestarrs – ”London Town”

Vad sägs om lite modern, elektronisk pop med potential att tilltala alla svenska anglofiler?

Detta är vad syskonduon Lovestarrs, bestående av Sarah och Hamish McIntosh från Hampshire, bjuder på i sin huvudstadshyllning ”London Town”.

Lovestarrs Marc Sethi

Att Sarah och Hamish, som växte upp med föräldrarnas Prince- och Human League-skivor, uppskattar starka popmelodier märks när man lyssnar på ”London Town”. Det doftar både Chvrches, Dubstar och Saint Etienne. Sarahs eleganta uttal och det de urbrittiska vibbarna i musikvideon lyfter helhetsintrycket ytterligare.

”London Town” finns att hitta på Lovestarrs färska debutalbum, Planet Lovestarr, som nyligen släpptes på DEFDISCO/Warner.

Kommentarer

Kommentarer

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Elektropopparen Marnie (Helen från Ladytron) släpper ”Lost Maps”

Ladytrons frontfigur Helen Marnie släpper härmed sit nya spår ”Lost Maps” och med en känslomässigt …