Senaste nytt
Hem / Nyheter / Dear Criminals – ”The Frame”

Dear Criminals – ”The Frame”

Alla som uppskattar melankolisk, svävande elektropop med starka röster bör låna sitt öra till Dear Criminals från kanadensiska Montreal.

”The Frame” är hämtad från deras nya EP, Another Picture.

Lyssna på den här och avnjut den suggestivt vackra musikvideon:

Kommentarer

Kommentarer

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!