Senaste nytt
Hem / Nyheter / Förhandslyssning av Page

Förhandslyssning av Page

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Eddie Bengtsson och Marina Schiptjenko, som tillsammans utgör den legendariska popgruppen Page, är tillbaka med nya albumet Hemma som släpps i samarbete med Wonderland Records. Idag premiärspelar Zero nya singeln ”Som ett skal”.

I helgen spelar Page på Göteborgsfestivalen Electronic Summer, eller rättare sagt, Page spelar live inte bara en utan två gånger.

Under Electronic Summers förfestdag (torsdagen den 29 augusti) spelar Page tre låtar från nya albumet samt pratar lite från scenen om arbetet med skivan. På fredag inleder de festivalens två huvuddagar med en fullängdsspelning.

Biljetter till Electronic Summer: www.biljettforum.se

Första släppet från albumet blir ”Som ett skal”, som Zero här kan erbjuda er en exklusiv förhandslyssning på. Singeln släpps digitalt i september, men redan under Electronic Summer kommer två mycket limiterade 3-tums-cd att finnas till försäljning.

Kommentarer

Kommentarer

Om Webbmaster

Kolla även

Westkust

Westkust – ”Vi gillar när det låter mycket”

I början av mars släppte göteborgsbandet Westkust sitt andra album och det första efter nästan fyra års tystnad. Skivan, som rätt och slätt heter Westkust, är full av ljud, energi och vackra shoegazemelodier.