Senaste nytt
Hem / Nyheter / Nytt album från The Cure.

Nytt album från The Cure.

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

The Cure har I dagarna skrivit på ett nytt skivkontrakt med amerikanska bolaget I Am/Geffen Records och kommer inom kort släppa ett nytt album.

Den nya skivan som blir gruppens 13:e studioalbum har spelats in i Londons Olympic Studios tillsammans med producenten Ross Robinson (Korn, Limp Bizkit, At The Drive In). Skivan som ännu är namnlös släpps i USA den 22 juni på I Am Records som är Ross Robinsons egna etikett. När den släpps i Sverige är ännu oklart.

Vill man redan nu höra Robert Smith röst så sjunger han på låten ”All Of This” på Blink 182s senaste album.

Kommentarer

Kommentarer

Om Webbmaster

Kolla även

Westkust

Westkust – ”Vi gillar när det låter mycket”

I början av mars släppte göteborgsbandet Westkust sitt andra album och det första efter nästan fyra års tystnad. Skivan, som rätt och slätt heter Westkust, är full av ljud, energi och vackra shoegazemelodier.